HUVEPHARMA’dan %18’lik rekor büyüme

GLOBAL HAYVAN SAĞLIĞI FIRMALARI SIRALAMASINDA HER YIL BELIRGIN YÜKSELIŞ GÖSTEREN HUVEPHARMA®, 2019 YILINDA DA GELENEĞI BOZMADI VE EN HIZLI BÜYÜYEN FIRMALARI ARASINDA ILK SIRADA YER ALDI.

Huvepharma®, 2018 yılında 461.28 milyon € olan satış rakamını 2019’da 547.5 milyon €’ya çıkartarak %18,7’lik bir rekor büyüme kaydetti ve 2019’un en hızlı büyüyen firmaları arasında ilk sırada yer almayı başardı. Bununla birlikte, son 5 yıla yönelik genel bir değerlendirme yapıldığında ise, en yüksek büyüme gerçekleştiren ilk 3 firma arasında…

Animal Pharm Dergisi’nin her yıl hayvan sağlığı firmalarının satış rakamlarını ve büyüme oranlarını paylaştığı raporun 2019 yılı değerlendirmesinde, Huvepharma® genel sıralamada ilk 11’de yer almasına karşın; uzun vadeli, sürdürülebilir ve hızlı büyüme yolundaki itibarını devam ettirdiği görülüyor. Şirket, söz konusu başarıyı ve rekor büyümeyi, kanatlı, ruminant ve aqua sektöründeki dur durak bilmez faaliyet ve hizmetleri ile yakalıyor.

Dünya çapında üretim kapasitesine sahip olan Huvepharma®’nın ilk 3 firma içerisinde yer almasında en büyük etken, özellikle son 10 yıla bakıldığında büyümesinin % 90’ının organik olması. Yani, satın almalardan ziyade, global eğilimleri ve ihtiyaçları doğru okuyarak müşteri odaklı bir iş şekli geliştirerek satışlarını yükseltmesi.