Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. Huvepharma Hakkında
  3. »
  4. Çiftliğim Agromarket

Karlı bir yetiştiricilik için ihtiyaç duyduğunuz her şey Çiftliğim AgroMarket’te!

Huvepharma® Turkey tarafından Türkiye’nin ilk hayvancılık marketi olarak kurulan Çiftliğim AgroMarket, ülkemiz hayvancılığının içerisinde bulunduğu hızlı değişim ve gelişimin farkında olarak yetiştiricimize ihtiyaç duydukları bilgi, ürün ve hizmetleri daha çabuk ve ekonomik şekilde ulaştırabilmek amacıyla hayata geçirildi.

İlk olarak mağazacılık sistemiyle hizmet vermeye başlayan AgroMarket, bugün Türkiye’nin birçok ilinde sahip olduğu bayi ağı, saha ekipleri ve e-ticaret sitesi ile 81 ildeki tüm yetiştiricilerimize ulaşıyor.

Verimli ve sağlıklı hayvan yetiştiriciliğinin anahtarını sizlere sunmak için çıktığımız bu yolda, her gün daha fazla üreticimize ulaşıyoruz.

Huvepharma markalı ürünlerimizin yanı sıra sektörde etkinlik ve kaliteleri ile uzun yıllardır güvenle kullanılan global markaların buzağı sağlığı ürünleri, süt ve besi hayvanlarına yönelik performans ürünleri, hijyen ürünleri, tırnak sağlığı ürünleri ve ekipmanlar ile yetiştiricilerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.

Hem saha hem de merkez ofisimizde bulunan satış ve satış sonrası destek birimlerimiz, ihtiyaç duyduğunuz her konuda gerekli bilgi ve desteği sağlamaktan memnuniyet duymaktadır.

Ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak ve yeni ürünlerimizi takip etmek için, ciftligim.com.tr adresine tıklayınız!