Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. ESG Misyonumuz

ESG Misyonumuz

Kendimizi, çiftlik hayvanlarının performansını, sağlığını ve refahını iyileştirmeye, gıda güvenliğini artırmaya ve genel olarak topluma fayda sağlamak için çevremizi korumaya adadık.

Huvepharma®, global hayvancılık sektöründeki herkes için geniş çapta hayvan sağlığı ve beslenme ürünleri sunmaktadır. Bu ürünler aynı zamanda farklı amaçlara yönelik geliştirilmiş geniş bir servis ağıyla tamamlanmaktadır. Müşterilerimiz ve üreticilerimiz, hayvanlarının sağlığını ve refahını en üst düzeye çıkarmak için ürün ve hizmetlerimizi kullanarak çevre ve tüketiciler üzerinde olumlu bir etki yaratır. Fermantasyonda kullandığımız suşlardan çiftliğe ve daha ötesine kadar tüm tedarik zinciri boyunca bize düşen sorumluluğun tamamen farkındayız.

Bu anlamda ESG raporlamasını ciddiye alıyoruz. Toplum, gıda konusunda kendileri, aileleri ve çevrelerindeki herkes için güvenilirlik beklemektedir. Huvepharma®, gelecek nesiller için çevreyi korurken, bugünün yaşayan nüfusu için güvenli gıda sağlamanın önemini anlıyor.

Biz, çevreye herhangi bir bedel ödetmeden; kaliteli, güvenli, sürdürülebilir gıda çözümlerine odaklanıyoruz.

Huvepharma®’da biz, tüm paydaşlarımız arasında karşılıklı faydaya, dengeye ve güvene dayalı daha yakın ilişkiler yaratıyoruz. Çalışanlarımız, ürünlerimiz ve hizmetlerimizin tümü, çiftlik hayvanlarının sağlığı ve esenliği üzerinde doğrudan bir etkiye sahiptir. Müşterilerimize, ortaklarımıza, topluma ve bir bütün olarak çevreye ancak tedarik zinciri ve ötesindeki yakın, uyumlu ve uzun vadeli ilişkilerimiz sayesinde fayda sağlayabiliriz.

ESG, birçok yönüyle yıllardır takip ettiğimiz kompleks bir süreç ve aynı zamanda sürekli gelişmekte olan bir alandır. Bunu tüm sistemlerimize tamamıyla entegre etmeyi başarma konusunda kararlıyız.

Gıda güvenliği, tedarik ve sürdürülebilirlik geçişleri gibi küresel toplumsal ve çevresel sorunların çözümüne ölçülebilir bir katkı sağlamayı taahhüt ediyoruz.

Bu yılın sonlarında yayınlanacak olan ilk kapsamlı sürdürülebilirlik raporumuz, GRI (Küresel Raporlama Girişimi) ve TCFD (İklimle Bağlantılı Finansal Beyan Görev Gücü) çerçevelerini takiben, ESG bilincimizi daha da geliştirme taahhüdümüzü gösterme konusunda bizim için önemli bir adımdır.  

İşimizle ilgili konuları belirlemek ve iyileştirmek için iç ve dış paydaşlarla etkileşimde bulunarak tam ölçekli bir maddiyat analizi yaptık ve tüm bunlar ve geleceğe yönelik hedeflerimiz hakkında rapor sunacağız.

Koşullar

Huvepharma EOOD Yönetim Kurulu (“Şirket”), Şirket çalışanları, memurları ve yöneticileri için yüksek standartlar belirlemektedir. Bu felsefe ile bağdaşan bir şekilde sağlam kurumsal yönetimin önemi vardır. Hissedarlar için ihtiyatlı bir mütevelli olarak hizmet vermek ve şirket işlerinin yönetimini denetlemek Yönetim Kurulu’nun görevidir. Yönetim Kurulu, sorumluluklarını ve görevini yerine getirmek için bu kılavuzda belirtilen usul ve standartları takip eder. Bu yönergeler, Yönetim Kurulu’nun şirketin çıkarları doğrultusunda veya yürürlükteki yasa ve yönetmeliklerin gerektirdiği şekilde uygun görüldüğünde, zaman zaman değişikliğe tabidir.