Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. Servisler

Servislerimiz

İşinize performans katmanın ve sizleri yenilikçi çözümlerle buluşturmanın yolu, sahada sizlerle birlikte olmayı ve ihtiyaçlarınızı tespit etmeyi gerektirmektedir. Huvepharma® olarak bunun için geniş ürün portföyümüzün yanı sıra, bir dizi tamamlayıcı servisle, sağladığımız hizmet kalitesini artırmayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda Huvepharma®’nın global temsilcilerinden oluşan yetkin insan kaynağı gücünü ekibimizin gücüne katarak oluşturduğumuz küresel teknik hizmet ağının yanı sıra Aviapp® ve Huvematic® teknolojileri de dahil olmak üzere pek çok inovatif servisimiz ile işletmenize yüksek düzeyde ek fayda sağlamayı amaç edindik. Eksiksiz hizmet yelpazemiz hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen okumaya devam edin.

Aviapp®
Huvepharma liderliğinde bağımsız bir firma tarafından oluşturulan bu özel uygulama, kanatlı işletmenizin sağlık ve performans parametrelerini, ayrıntıları ile bir bütün halinde görmenize imkan sunar. Mevcut durumun en doğru bakış açısıyla tespit edilmesi ise, işletmenizin performansını daha üst seviyeye getirmek için kritik kararlar almanızı mümkün kılar. Lütfen daha detaylı bilgi için tıklayınız.
Huvematic®
Huvepharma®’nın yeniliği hayata geçirme tutkusu ile yerinde ve işletmeye özel konsantrasyonlarda sıvı enzim üretimi hayal değil. Sıvı enzimleri büyük hacim kaplayan IBC tanklarda taşımak ve depolamakla harcayacağınız zaman ve alacağınız riski, Huvepharma®’nın inovasyon ödüllü yüksek konsantrasyonlu toz enzimleri ve Huvematic® teknolojisi ile ortadan kaldırabilirsiniz. Huvematic® ile yem fabrikasında yerinde ve anında nasıl enzim üreteceğinizi öğrenmek için buraya tıklayın.

Huvepharma Doz Hesaplayıcı

Huvepharma® tarafından İOS, Android ve Blackberry işletim sistemlerinde kullanıma sunulan doz hesaplama uygulaması, veteriner ilaçların ve diyetetik ürünlerimizin kanatlılarda kullanımı için gerekli dozların belirlenmesi konusunda sizlere kolaylık sunmak için tasarlandı. Uygulamayı aşağıdaki değerleri göz önünde bulundurarak kullanabilirsiniz:

• Standart, önceden belirlenmiş yem veya su tüketim değerleri
• Duruma özgü yem veya su tüketim değerleri
• Günlük uygulanacak dozlar (toplam)

Kg canlı ağırlık için doğru aktif madde dozunu vermek üzere tasarlanmış olan doz hesaplayıcı; her ilaçlı premiks, içme suyu ilaçları ve kanatlı hayvanlar için diyetetik ürün yelpazemizdeki tüm ürünler için ürün konsantrasyonundan bağımsız olarak çalışır.

Doz hesaplayıcı birçok dilin yanı sıra Türkçe dil seçeneği ile kullanıma sunulmuştur. Huvepharma doz hesaplayıcıyı hemen indirin!

Huvepharma Doz Hesaplayıcı

Huvepharma Biyogüvenlik Uygulaması

Huvepharma® işinize performans katan uygulamalarına hijyen ürün serisi ile kullanılabilecek bir uygulama olan ‘’Huvepharma Biosecurity Application’’ı da ekledi. Bu uygulama ile kendi işletmenize özel biyogüvenlik programını tasarlayabilir yanı sıra bulunduğunuz coğrafi durum ve kullanacağınız alana göre size maliyetini hesaplayabilirsiniz.

Huvepharma Biosecurity App’i, Play Store ve Apple Store’dan indirin ve hesap yapmayı ona bırakın.

AR&GE

Biyoteknoloji ve fermantasyon konusunda alanında önde gelen uzmanlarımız, müşterilerimizin daha karlı ve sağlıklı bir hayvancılık yapmalarına olanak tanıyacak
inovatif ürün ve teknolojiler üzerinde çalışmaktadır.

Ekibimiz klinik çalışmalar ve kapsamlı analitik kimyayı kullanıp; bitmiş ürünler, aşılar ve yenilikçi formülasyonlar üreterek, geleceğin hayvancılık çözümlerini şekillendiriyor.

Laboratuvar Servisi

Huvepharma® üretim tesislerinin bir parçası olan Biovet laboratuvarları, ürün kalitesini optimize etmek ve standardı sağlamak için her hafta yüzlerce analiz gerçekleştirir. Bununla birlikte, Huvepharma® müşterileri, ürünlerin aktivitesi ve karışım kalitesi ile ilgili farklı analizlerin yapılması amacıyla ürün numuneleri de gönderebilmektedir.

Saha ziyaretleri

Huvepharma® Global teknik ekibinin, dünyanın çeşitli ülkelerinde yapmakta oldukları deneme, uygulama ve çalışmalardan edindiği bilgi ve deneyimin gücü, ekibimizin saha çalışmalarındaki başarısına da yansımaktadır. Huvepharma® Türkiye, kanatlı ve ruminant sağlığının farklı alanlarında uzmanlaşmış deneyimli bir teknik ekibe sahiptir.

İşletmelerin farklı ihtiyaçları doğrultusunda yapılan ziyaretlerde, yine farklı yapıdaki kanatlı ve ruminant işletmelerine tam bir şeffaflıkla sunduğumuz durum analizi ve özel çözümler, müşterilerimizin şimdi ve gelecekte maliyetlerini kontrol ederek en üst seviyede faaliyet göstermelerine olanak tanır.

Eğitim

Huvepharma® olarak hayvan sağlığı sektöründe yeniliklere ayak uydurmanın ne denli zor olduğunu biliyoruz. Bunun bilincinde olan ekibimiz, dünya standartlarındaki bilgi ve deneyimlerini sürekli taze tutmakta ve bu bilgileri müşterilerimizle paylaşmaya her zaman hazırdır. Bu amaçla dünyanın dört bir yanındaki müşterilerimiz, gerek Huvepharma® tarafından gerekse farklı organizasyonlar tarafından düzenlenen seminerlere davet edilerek, ilgi alanlarına uygun olan konularda bilgilerini güncellemeye teşvik edilirler.

Huvepharma® her yıl, bağırsak sağlığı, lokomotor sistem, solunum sistemi sağlığı, beslenme, yem formülasyonu ve benzeri alanlarda onlarca seminer ve workshop düzenlemekte, alanında söz sahibi bağımsız uzmanlar eşliğinde uygulamalı eğitimler vermektedir.

Huvepharma® çalışanları

Dünya genelinde 3000’den fazla çalışanıyla hizmet veren Huvepharma®’da, sorunuza yanıt verecek biri her zaman mevcuttur. Huvepharma Türkiye ekibi olarak bizler ise globalden aldığımız güç ve işinize sizlerle aynı perspektiften bakabilen 60’a yakın uzman personelden oluşan ekibimiz ile yanınızdayız.