Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. Huvepharma Hakkında
Huvepharma Hakkında

Huvepharma®, beşeri ve hayvan sağlığı ürünleri ile yem katkı maddelerini sektöre sunmaya odaklanmıştır. Faaliyet alanlarımız ışığında şirketimiz HUVEPHARMA®, ismini: HUman ve VEterinary PHARMAceuticals kelimelerinden almaktadır.

Beşeri ve hayvan sağlığı için ilaçların ve yem katkı maddelerinin fermantasyonu ve üretiminde yarım asrı geçen uzmanlığa sahibiz. Huvepharma® başarılı büyüme grafiğini hem organik hem de satın almalar yoluyla gerçekleştirdiği başarılı çalışmalar sonucunda elde etmiştir. Çok sayıda prestijli markanın ürünlerini, tesislerini ve bilgi birikimini iş birimlerimize başarılı bir şekilde entegre eden firmamız; dengeli bir ürün portföyü oluşturmamıza ve sektöre katkı sağlama yolundaki hedeflerimize ulaşmamıza yardım edecek stratejik satın alımlara devam etmektedir.

Güçlü temellerimiz, işimizde dinamizm sağlayan dürtülerimiz ve net bir alana odaklanıyor olmamız, Huvepharma®‘nın bugün dünya çapında faaliyet gösteren ilk on veteriner ilaç şirketinden biri olmasını sağlamıştır.

Huvepharma®, merkezi Bulgaristan Sofya’da bulunan özel bir şirkettir. Üretim alanındaki iştirakimiz Biovet’in merkezi Bulgaristan Peshtera’da bulunmaktadır. Bununla birlikte Huvepharma® Avrupa, Amerika ve dünyanın farklı birçok ülkesinde üretim tesislerine sahiptir. Büyük ve modern fermantasyon tesislerimiz, önemli moleküllerin üretimi, saflaştırılması ve akış aşağı işleme prosedürlerinin hayata geçirilmesinin yanı sıra Huvepharma® için çok önemli olan AR-GE tesislerine, kalite sistemlerine, paketleme ve paketli ürünlerin olduğu depo alanlarına sahip tam entegre bir sisteme sahiptir.

Yalnızca yakın iş birliği ile anlaşılabileceğine inandığımız müşteri gereksinimlerine çözüm üretmeye yönelik güçlü bir arzumuz var. Bu nedenle Huvepharma®, güçlü bir endüstri deneyimine ve müşterilerinin yerel şartları hakkında derin bir anlayış ve bilgi birikimine sahip, yüksek vasıflı temsilcilere sahiptir. Dünyanın her kıtasındaki ofis ve distribütör ağımız sayesinde, size her zaman yardım etmeye hazır bir Huvepharma® temsilcisi ile iletişim kurabilirsiniz.

Güçlü yönlerimiz:

• Fermantasyon konusunda 50 yılı aşkın deneyim
• Bir mikroorganizmadan, raftaki ürüne kadar geçen aşamaları içine alan, komple üretim döngüsü konusunda sahip olduğumuz şirket içi yetenekler
• Hayvan beslemedeki uzmanlığımız
• Global ofisler ve güçlü temsilci ağına sahip bir AB üreticisi olmamız.

Huvepharma®, hayvan sağlığı ve yem katkı ürünlerini geliştirmeye, üretmeye ve pazarlamaya odaklanan, hızla büyüyen global bir hayvan sağlığı firmasıdır. Avrupa’da bulunan son teknolojiye sahip üretim tesislerimiz, fermantasyon konusunda 50 yılı aşkın deneyim ve bilgimiz, dünyanın her yerinde bulunan güçlü teknik ve satış ekibimizle her kıtada hizmet vermekteyiz. 90’dan fazla ülkede ruhsatlı, geniş bir ürün gamına sahip olup, portföyümüzü hayvan sağlığının ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirmek ve sizlere doğru zamanda destek vermek en büyük tutkumuz.