Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. Huvepharma Hakkında
  3. »
  4. Vizyonumuz

Başkan’dan Mesaj

BAŞKAN’DAN MESAJ!
Değerli İş Ortağımız;

Huvepharma® Yönetim Kurulu Başkanı olarak web sitemize hoş geldiniz demek isterim. Bu sayfalarda şirketimiz ve ürün gamımızla ilgili daha fazla bilgiye ulaşabilir, işinize nasıl performans sağlayabileceğimizi daha yakından görebilirsiniz. 

Huvepharma®; hızlı gelişimi ve stratejik birçok edinimi ile çift basamaklı büyüme oranlarında istikrarı yakalamış, küresel bir organizasyondur. Şirketimiz ihtiyaçlara cevap veren, etkili ve rekabetçi niteliğiyle bizleri gururlandırmaktadır.

Başarımızın anahtarı müşterilerimizle doğrudan ve güçlü ilişkiler kurmamızdır.

Avrupa’da konumlanmış en ileri teknoloji üretim tesislerimiz, dünyanın her yerinde bulunan güçlü satış ve pazarlama ekibimizle her kıtada hizmet vermekteyiz. 90 ülkede aktif olarak ruhsatlı ürün gamına sahip olup, portföyümüzü sektörün ihtiyaçları doğrultusunda hızla genişletmeye devam etmekteyiz.

İşinize Performans Katıyoruz…

Önceliğimiz, hayvan sağlığı ve beslenmesi sektörünün ihtiyaçlarına en uygun cevapları veren ürünleri ve hizmetleri sunmaktır. Her biri alanında oldukça donanımlı ve eğitimli ekiplerimizin entegre bir şekilde çalışarak mükemmeliyeti sunduğu firmamızda, hızlı çözüm oluşturmak büyük önem taşımaktadır. 

Global üretim tesislerimize yapılan önemli yatırımlar ile, değişen ve gelişen saha ve müşteri ihtiyaçlarına hızlıca uyum sağlayabilecek kapasitedeyiz. Yüksek kaliteli ürünler ve hizmet sağlayıcısı olarak sahip olduğumuz ünümüzün verdiği gururla gelecekte de müşterilerimizin beklentilerini karşılamayı ve bu beklentilerin ilerisine geçmeyi hedefliyoruz.

Sizleri, heyecan verici firmamız ve en yeni haberlerle ilgili daha çok bilgiye erişebilmeniz için bu sayfaları okumaya davet ediyorum. Yenilikçi ürün ve teknolojilere erişimi hızlandıracağından, yeni doğacak iş ortaklıkları için fikir ve önerilere her zaman açığız.

Huvepharma®’da, iş birliğinin ve karşılıklı kazanım ilişkisinin değerini anlıyor, işinize performans katıyoruz.

Saygılarımla,

Kiril Domuschiev

Huvepharma Başkanı