Huvepharma İLETİŞİM
  1. »
  2. İnovasyon

İnovasyon

Huvepharma® olarak siz müşterilerimize, ihtiyaç duyduklarını sunmak için sürekli çalışıyoruz. Bu; teknoloji, bilgi ve yenilik konusunda hep bir adım önde olmamızı gerektiriyor. Mükemmeliyete ulaşma yolunda yatırım yapmaya ve büyümeye devam ediyoruz.

Yeni AR&GE tesis ve laboratuvarlarımızı, üretim hacmini iki katına çıkardığımız fermantasyon tesislerimizi, geliştireceğimiz yeni aşılarımız için kurmakta olduğumuz aşı üretim merkezimizi ve depolarımızı en son teknolojinin kullanıldığı IT sistemleri ile donatmaya devam ediyoruz.

Gelecekte, genişleyen ürün portföyümüze aşı gibi yeni ürünleri ekleyecek ve ürün çeşitlerimizin diğer türlere uygulanabilirliği konusunda çalışarak portföyümüzü daha da genişleteceğiz.

Huvepharma® olarak antibiyotik ürün hattımızı geliştirmeye devam ederken, küresel endişeleri de göz önünde bulundurarak, kendimizi hastalıkların etkili bir şekilde yönetimi ve tedavisi için alternatif çözümler üretmeye ve yeni hastalık önleme yöntemlerinin araştırılmasına adıyoruz.

Gayemiz endüstrinin lideri konumuna gelip, hayvan ve insan sağlığı sektörlerinin ilerlemesine büyük katkılar sağlamaktır. Global organizasyonumuzla üretim zincirindeki her bir hayvana ulaşmayı ve performansını geliştirmeyi amaçlıyoruz.